Verksamhetsansvarig är Kristin Abrahamsson Aurell, Leg. veterinär

På Kungsbacka hästklinik har vi återigen kvällsöppet på tisdagar fr.o.m. v34

Öppettider Kungsbacka Hästklinik

  • 07.30 -16.00
  • 07.30-16.00
  • 07.30 -16.00
  • 12.00-13.00

Verksamhetsansvarig är Kristin Abrahamsson Aurell, Leg. veterinär

På Åsa hästklinik håller vi sommarstängt mellan v.25-v.34

Öppettider Åsa Hästklinik

  • 12.45-20.00

  GDPR (personuppgifter)

  För att kunna administrera kundavtalet mellan oss och kunden behöver vi samla in och lagra vissa personuppgifter om våra kunder (innefattande namn, adress, telefonnummer samt organisations- eller personnummer). Insamlingen av personuppgifterna sker i samband med att kunden köper tjänster av oss. Vi på Hallands Djursjukhus behandlar våra kunders personuppgifter i överensstämmelse med tillämplig lagstiftning. Personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna är Hallands Djursjukhus AB. Ändamålet för vår behandling av våra kunders personuppgifter är att administrera kundavtalet mellan oss och kunden. Personnummer samlas in och lagras för att vi ska kunna göra en säker identifiering av våra kunder. Kunden informeras även om att vi enligt lag kan vara tvingade att lämna ut kundens personuppgifter till annan (t.ex. myndighet eller domstol).

  Genom att skriva till Hallands Djursjukhus på adressen Hallands Djursjukhus AB, Björkgatan 19, 311 68 Slöinge eller info@hallandsdjursjukhus.se kan du få veta vilka uppgifter vi har registrerat om dig och hur dessa används.

  Tidsbokning samt rådgivning sker under ordinarie öppettider och du kan givetvis ringa till Kungsbacka Hästklinik för att boka tid på Åsa Hästklinik. Har vi inte möjlighet att besvara ditt samtal kommer du kopplas vidare till Djursjukhuset hästavdelningen i Slöinge och där dem kommer att hjälpa dig med tidsbokning.

  För administrativa frågor är Ni välkomna att kontakta huvudkontoret i Slöinge vardagar mellan 07.30-16.00. Kontoret når Ni på nummer 0346-488 83 eller via faktura@hallandsdjursjukhus.se